24 de novembre de 2016 ismamartinez

Qué cony estàs esperant?

Bon dia! Començo el camí en aquest blog comentant l’anunci de La Grossa. Es tracta d’un anunci per vendre butlletes de la loteria catalana de Nadal basat en el fet que una sèrie de personatges que no cauen bé ja l’han comprat, una veu en off que ens explica els motius pels que ens cauen malament, i una banda sonora que canta “Ja ha comprat la Grossa!”.

Desconec l’agència que s’ha encarregat de la campanya de La Grossa 2016, la loteria de Nadal de Catalunya però la trobo un sense sentit absolut.

Entenc que el que han volgut comunicar és que la gent del nostre entorn que ens fa rabia ja ha comprat la seva butlleta i amb un “I tu, què cony estàs esperant!?” ens intenten motivar a córrer a comprar la nostra.

Realment els creatius de l’agència creuen que el fet que el cunyat que acaba els nostres acudits ja l’hagi comprat farà que nosaltres la volguem comprar?

És evident que han intentat fer un anunci informal, divertit, amb una cançó que pretenen que s’enganxi als que veuen l’anunci, però l’accent de la veu on off fa molta ràbia i arriba un to bastant desagradable en el claim final.

Per cert, és necessària la paraula “cony” en la frase que ens convida a comprar La Grossa?

Potser m’equivoco, però m’agradaria saber si a algú l’ha fet voler comprar cupons, m’ho comenteu ok?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: El meu contingut està protegit !!