13 de desembre de 2016 ismamartinez

Buscar feina és un rotllo

Com persona que de vegades ha de seleccionar personal em sembla terrible el que em transmet aquest anunci.

Entenc que no sóc el target que utilitzarà aquesta app, i que volen transmetre que es fàcil d’utilitzar i que és molt pràctica a l’hora de trobar feina, però el missatge de “Buf! Esto de buscar trabajo es un rollo, ojalá tuviera alguien que redactara y enviara los currículums” no parla molt bé dels usuaris de Corner Job, a mi em donaria la sensació que els candidats que m’arribin d’aquesta plataforma no tenen moltes ganes de treballar, ja que necessiten algú que els hi faci la feina de enviar els currículums i que pensen que buscar treball es un “rollo”.

Es evident que buscar feina es dur i que has de vendre que la teva app t’ajudarà i que ho aconseguiràs però no la podem vendre amb missatges negatius.

Lo del cocodril i la cupcake…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: El meu contingut està protegit !!