2 de gener de 2017 ismamartinez

L’oportunitat aprofitada

Ahir va començar el 2017 i és moment de pensar en com volem encarar-lo, ja saps, anar al gimnàs, deixar de fumar, posar-te a dieta per perdre els quilets de més, fer la col.lecció de “Rosarios del mundo” de Planeta de Agostini, …

Un bon propòsit és crear i aprofitar oportunitats.

Aquesta història et pot ajudar a pensar-hi. Fa uns 10 anys, un estudiant de Harvard va convidar 5 companys i companyes a la seva habitació per comentar una oportunitat de negoci. Només dos hi van anar.

Aquests dos avui són Bilionaris, un és en Dustin Moskovitz que té 9,9 Bilions de dòlars i en Eduardo Saverin amb 5,8. El que els convidava era en Mark Zuckerberg i la seva fortuna és de 35,7 Bilions de dòlars, i la idea de negoci era crear Facebook.

Res costa més diners que una oportunitat perduda.

Bon any 2017!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: El meu contingut està protegit !!