20 de febrer de 2017 ismamartinez

Ja no em compro unes Hawkers

A causa de ser migranyós també tinc una mica de fotosensibilitat, i des de sempre he agraït portar ulleres de sol. Ja fa temps em vaig comprar unes Northweek, molt xules de color gris i vidres taronges, i també volia una Hawkers, que en realitat és la marca més icònica d’aquesta nova fornada d’ulleres de sol que tant s’han posat de moda.

Hawkers és una empresa d’Elx, amb un èxit que fa por a grans marques com Ray-Ban per la seva progressió, que ja ha arribat a facturar 70MM€ en menys de tres anys, és patrocinador dels Lakers i te com col·laboradors a gent com Luis Suárez, RickyRubio o Paula Echevarría.

Doncs bé, si ja em vaig començar a replantejar la compra d’unes de les seves ulleres quan li van pagar 1MM€ al youtuber del caranchoa per quedar-se amb els subscriptors del seu canal de YouTube, només em faltava veure l’actitud d’un dels seus fundadors i propietaris.

Us explico, el noi aquest es diu Javi Martinez, i un dia agafa el seu Ferrari vermell, va a un centre comercial i decideix aparcar-lo a una plaça de les blaves, les reservades a la gent que té minusvàlues. Resulta que algú que estava al centre comercial veu el cotxe en aquesta situació, li fa una foto i la penja a Twitter i quan ell ho veu li respon amb el següent text:

“El propietario soy yo. Y no aparcaría en minusválidos si la gente fuera más cuidadosa al abrir la puerta con sus coches”

Clar que sí!!! Amb dos pebrots!!! El que ve a dir és que la culpa que ell hagi d’aparcar ocupant la plaça de persones amb mobilitat reduïda es dels altres que no vigilen com obren la porta del cotxe i piquen als aparcats a les places del costat. Un màrtir. No només no te cap ètica ni moral, sinó que a més ho reconeix i ens tira la culpa als altres.

Realment es la millor imatge per l’empresa que representa? Crec que en un moment com el que estem vivint, en que la imatge d’empresa i la reputació on-line ho son tot, una empresa com Hawkers no es pot permetre que un dels seus fundadors vagi donant aquesta imatge de prepotencia per món.

Si voleu saber una mica més podeu mirar aquest article, aquest altre, i en aquest altre article la opinió del GerardoTC.

Potser em compri unes Meller.

error: El meu contingut està protegit !!